Els additius i ingredients.

Dies: 28 de gener
Horari: de 16 a 20h
Professor: Albert Monferrer. IRTA
Modalitat: Presencial

CONTINGUT:

· Conceptes. Classificació. Toxicitat.
· Additius autoritzats en carnisseria-xarcuteria: Colorants, Conservadors, Antioxidants, Reguladors d’acidesa,
· Estabilitzadors... La seva utilització i funcions en els diferents productes i derivats carnis.
· Preparats d’additius: Pros i Contres. Condicions d’utilització.
· Altres ingredients tecnològics: Midons, Proteïnes, Fibres... Sucres reductors i no reductors.

 

DESTINATARIS:

Adreçat a tothom que treballi en el sector carni, també a restauradors, cuiners i altres professionals interessats i que vulgui posar-se al dia i reciclar els seus coneixements sobre la carn.

Dia: 28 de Gener
Horari: de 16:00h a 20:00h
Professor: Albert Monferrer. IRTA
Modalitat: Presencial
Lloc: Fundació Oficis de la Carn (C/Consell de Cent, 80 - Barcelona) - Sala d’actes de la planta entresòl.
Places limitades
Preu: 45€

INSCRIPCIONS A TRAVÉS D'AQUEST FORMULARI: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Si vols compartir...