Curs de Manipulació d'Aliments

Modalitat: Online

Vàlid per a tot el personal relacionat amb el món de l'alimentació al detall i majorista. També vàlid per a tot tipus de repartidors i transportistes.

El curs està destinat a treballadors en el punt de venda de:

  • Carnisseria
  • Xarcuteria
  • Fruites i verdures
  • Peixateria
  • Forns i pastisseries
  • Manipuladors de Baix risc: xòfers, repartidors, reponedors...
  • Manipuladors d'Alt risc: cambrers, cuiners i ajudants de cuina de restaurants, bars, menjadors escolars, campaments d'estiu, càterings...

Atesa la bona acollida de la formació On-Line de Manipuladors del punt de venda, hem ampliat l’oferta amb nous mòduls:

- Manipulador d’aliments punt de venda de Carnisseria: vàlid pel personal del món de la carnisseria al detall i a majorista, també vàlid pels xofers i repartidors de productes càrnics.
- Manipulador d’aliments punt de venda de Xarcuteria: vàlid pel personal del món de la xarcuteria al detall i majorista, també vàlid pels xofers i repartidors de productes de xarcuteria.
- Manipulador d’aliments de comerç i distribució (baix risc): vàlid pel personal reposador, caixers, transportistes i repartidors d’aliments.
- Manipulador d’aliments d’hoteleria i restauració (alt risc): vàlid per a cuiners, ajudants de cuina i cambrers, tant en menjadors escolars, llars d’infants com hotels, restaurants i càtering.
- Manipulador d'aliments de fruites i verdures: vàlid pel personal del món de la fruita i la verdura al detall i a majorista, també vàlid pels xofers i repartidors de fruita i verdura.
- Manipulador d'aliments per a peixateries: vàlid pel personal del món de la peixateria al detall i a majorista, també vàlid pels xofers i repartidors de peix i marisc.
- Manipualdors d'aliments per a forns i pastisseries: vàlid pel personal del món dels forns i pastisseries al detall i industrial, també vàlid pels xofers i repartidors de pa i pastisseria.

Per inscripcions caldrà omplir el formulari a través del següent enllaç: FORMULARI

Quan us haguem enviat les dades d'accés, que rebreu per correu electrònic, ja podreu accedir a realitzar el curs clicant aquí

La formació de manipuladors on-line té un cost de 30,00€*

 

*El cost pels associats als Gremis que pertanyin a la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters és de 20,00€

Si vols compartir...