Elaboració de productes carnis. Generalitats

Dies: 14 de gener
Horari: de 16 a 20h
Professor: Josep Dolcet. Escola Oficis de la Carn
Modalitat: Presencial

 CONTINGUT:

· Coneixement dels productes carnis: Classificació i característiques dels productes carnis. La norma de qualitat.
· Productes carnis tradicionals. Tipificació i Normativa especifica. La innovació en carnisseria i xarcuteria.
· Disseny i creació del producte. La fitxa tècnica.
· L’obrador. Instal·lacions, equipaments, processos. Disseny i construcció d’un obrador. Requeriments tècnics.
· Maquinària i equipament per la producció càrnica. Anàlisi dels equips en funció de l’establiment

DESTINATARIS:

Adreçat a tothom que treballi en el sector carni, també a restauradors, cuiners i altres professionals interessats i que vulgui posar-se al dia i reciclar els seus coneixements sobre la carn.

Dia: 14 de Gener
Horari: de 16:00h a 20:00h
Professor: Josep Dolcet. Escola Oficis de la Carn
Modalitat: Presencial
Lloc: Fundació Oficis de la Carn (C/Consell de Cent, 80 - Barcelona) - Sala d’actes de la planta entresòl.
Places limitades
Preu: 45€

Si vols compartir...