• Sessió tècnica

Informació al consumidor i Etiquetatge de la carn i els productes de xarcuteria

De forma molt senzilla es traslladarà als assistents els elements bàsics de com elaborar una etiqueta dels productes, envasats o no, que s’expedeixen o elaboren al seu establiment.

Llegir més


  • Nous productes, noves oportunitats.

Curs de Xarcuteria Vegetal

Tots els professionals de la xarcuteria saben prou bé que la innovació i la creativitat han estat elements imprescindibles per l’especialització i modernització de l’oferta alimentària dels seus establiments, i d’aquesta forma poder fer front a la ferotge competència del mercat actual. Ara toca fer front a un altre dels reptes que tenen actualment els xarcuters: ampliar l’oferta de productes a uns clients-consumidors que tenen altres opcions alimentàries, a la vegada que posen a l’abast del client tradicional una gamma de productes nova, atractiva i saludable, integrada dins les tendències gastronòmiques actuals.

Llegir més


  • Sessió específica dirigida als petits establiments de xarcuteria.

Mousses i patés per untar

 Elaboració de patés i mousses de carns, peix i vegetals.

 

Llegir més


  • Sessió tècnica

Els additius a la carnisseria i la xarcuteria. Normativa vigent i condicions d’utilització

 Sessió teòrica monogràfica dedicada a l’actualització normativa en matèria d’utilització dels additius alimentaris.

Llegir més


  • Cicle de sessions formatives per a empreses familiars

Gestió de conflictes per a convertir-los en oportunitats de creixement

El conflicte és una situació inevitable en qualsevol activitat empresarial. A l’empresa familiar, lluny de negar-lo cal entendre’l i aprofitar-lo com una excel·lent oportunitat per aprendre d’un mateix i enfortir les relacions entre els familiars propers. Els participants, a través de dinàmiques participatives, identificaran i entendran les principals fonts de conflicte dins l’empresa i la família, i desenvoluparan habilitats per afrontar-los d’una manera realista i equilibrada.

Llegir més


  • Posada al dia sobre la normativa sanitària del sector. Tipus d’autoritzacions sanitàries, transport, plans d’autocontrol i etiquetatge nutricional als establiments minoristes.

Normativa sanitària en carnisseries i xarcuteries. Posada al dia

Posada al dia sobre la normativa sanitària del sector. Tipus d’autoritzacions sanitàries, transport, plans d’autocontrol i etiquetatge nutricional als establiments minoristes.

Llegir més


  • Cicle de sessions formatives per a empreses familiars

Eines i estructures que ens enforteixen

El desig de treballar junts per al bé comú dins la família i l’empresa és l’element cohesionador per als propietaris que busquen conservar el patrimoni a través de les diferents generacions.
Una companyia ben dirigida es pot permetre treballar cap als objectius més grans, millorant els beneficis, creant llocs de treball i desenvolupant als membres de la família. Cal recolzar-nos en un govern flexible, obert i modern per als membres familiars i uns sistema per prendre decisions que ens asseguri fer front als reptes empresarials i al creixement de la família d’una manera exitosa.

Llegir més


  • Cicle de sessions formatives per a empreses familiars

Preparació de la futura propietat

No és suficient ser un gerent executiu. Un bon propietari ha de ser també un accionista responsable. Cal preocupar-se per assumptes com ara la liquiditat de les accions, les inversions, el rendiment i l’estratègia de negoci, el valor de l’empresa, etc. Entendre, escoltar i mantenir-se en contacte amb tothom és essencial. Crear un entorn en el qual els individus se sentin lliures d’estar oberts a les seves expectatives, sentiments i problemes és bàsic per preservar l'harmonia dins la família i assegurar el futur del negoci.

Llegir més

Cursos oferts per:

Fundació Oficis de la Carn